Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adatlap

                                                      portalcab_foto_avril-lavigne-002.jpg

 

 

Életrajzi adatok
Teljes név Avril Ramona Lavigne
Született 1984szeptember 27. (26 éves)
Származás Kanada Belleville, Ontario, - NapaneeKanada
Pályafutás
Műfajok pop rock
Aktív évek 1999-napjainkig
Hangszer gitár, dob, akusztikus gitár, zongora
Kiadók Sony BMGRCAArista
 

 Zenei karriere: (2011)

Avril negyedik albumát eredetileg 2008 végén akarta elkészíteni. Azonban ez nem ment olyan könnyen. A punk-rock énekesnő negyedik lemezét egyedül kellett megírnia, így az album sokat váratott magára. Avril azonban bejelentette, habár negyedik nagylemeze késlekedik, akár két albumra is ráférne az a sok szám, mely most a negyediken rajta lesz. A "Goodbye Lullaby 2011. március. 8-án debütál, Avril karrierjében pedig ez lesz a negyedik. Az énekesnő az elmúlt két évben csak ezen dolgozott, Újév éjszakáján pedig bemutatják az első dalt is, “What The Hell” címmel. Avril olyan neves szakmabeliekkel dolgozott együtt, mint Deryck Whibley, Evan Taubenfeld és Butch Walker. A hangzás sokkal erőteljesebb lesz. Az első dalt Max Martin slágergyáros rendezte. Az eddig közzétett dalok címei a következőek: Stop Standing There, Smile, Push, Wish You Were Here, Remember When, 4 Real és a Goodbye. A Darlin‘ című dal is felkerült a korongra, ezt Avril még 14 éves korában írta.

elv7.gif

Film pályafutása: 

Avril szerepel az Over the Hedge című filmben, mint Heather hangja. Szintén szerepel Richard Gere filmjében, aThe Flock-ban és a Fast Food Nation-ben. Avril írt egy dalt Dr. Lukekal az Eragon című filmhez, melynek címeKeep Holding On. A dal a The Best Damn Thing albumon is hallható. Avril egyik dala az Alice Csodaországbancímű filmben is hallható.

elv7.gif

Magánélete:

2006. július 15-én Avril Lavigne feleségül ment a Sum 41 nevű punkegyüttes énekeséhez, Deryck Whibleyhez. 2004-ben kezdtek randevúzni, majd 2005. június 27-én jegyezték el egymást. Whibley Velencében kérte meg Lavigne kezét.Lavigne saját elmondása szerint goth stílusú esküvőt akart, ám később meggondolta magát és engedett gyerekkori álmainak a tradícionális esküvőt illetően.

2009. szeptember 17-én jelentették be, hogy különválnak. Lavigne 2009. október 9-én adta be a válási papírokat.Ezután Brody Jennerrel egy pár lettek, és sokan úgy értesültek, Brody meg is kérte a punkhercegnő kezét. Ez alkalomból mindketten tetoválást csináltattak.

elv7.gif

Zenekar: (jelenlegi tagok)

Film forgatás:

Év Film Szerep

2002

Sabrina, a tiniboszorkány

 

Saját maga

 

2004

Going the Distance

 

Saját maga

 

2006

Fast Food Nation

 

Alice

 

2006

Túl a sövényen

 

Heather

 

2007

A falka

 

Beatrice Bell


avril_lavigne_bye_bye.jpg Bye! :3

fluttering-bye.gif