Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Életrajz :3

 psseventeen11es4.jpgNév: Avril Ramona Lavigne

Hogyan ejsd a nevét: Évril Levin 
Csillagjegy: Mérleg 
Születésnapja: 1984. szeptember 27.
Magasság: 158 cm
Testsúly: 50 kg (gondolom változott)
Lábméret: 38
Szülei: Judy és John
Testvérei: Matt  Michelle 
Krónikus betegség: Aszthma
Allergiás: a macska szőrre
Állata: Törpe Schnauzer neve, ?Sam? , plusz halak

Kedvenc zenék: Alanis, Goo Goo Dolls, Metallica, Sum41, Green Day
Kedvenc film: Mátrix trilógia
Kedvenc színész: Sigourney Weaver

Kedvenc száma az első albumról: Losing Grip 
Kedvenc száma az új albumról: I Can Do Better
Kedvenc étel: Sushi, olivás pizza

avril-pizza_03.jpgavril-pizza_01.jpg

Kedvenc alkoholmentes ital: alma szörp
Kevenc sport: Jégkorong, Gördeszka

Kedvenc ünnepe: Karácsony
Kedvenc városa: Róma
Kedvenc sorozata: A Simpson család 
Kedvenc színe: fekete és a rózsaszín
Kedvenc állata: koala maci

Divat: Karld Lagerfeld, Armani
Kedvenc ruha és cipő stílusa: 
Dickies márkájú cuccok és a Converse, na meg a magassarkúk és balettcipők mostmár
Karácsonyi menü:  fixen saláta és édessütemény
Legcikisebb ajándék amit valaha kapott: ,,Az egyik nagynénm olyan ruhát vette nekem, amit száz évvel ezelőtt is gáz lett volna felvenni..."  Bikiniben:

avril-lavigne-bikini1k.jpgavril--bikini-.jpgimages.jpg

Szerelem:

Avril 2003-ban csapata gitárosával Jessie Colburnel járt, aki azt követően, hogy másfél év után szakítottak, kivált a bandából (helyére Craig Wood került). Később Avril hosszú hónapig titkolta kapcsolatát Deryck Whibleyvel (Sum 41), aztán tavaly szeptemberben kitudódott, a pár eljegyezte egymást. Bár a két családnak semmi ellenvetése nem volt a jegyességgel kapcsolatban, Avril szülei mégis azt tanácsolták lányuknak, hogy korára való tekintettel ne siesse el a dolgot. Avril interjúiban nem hajlandó magánéletéről mesélni, de az biztos, hogy Deryck Whibley néhány hónapja eladta torontói házát, és Los Angelesbe költözött, hogy mindig Avril közelébe lehessen, már amikor az énekesnő éppen nem Ázsiában vagy Európában koncertezik. Deryck és Avril 2006 nyarán összeházasodtak, mostmár hivatalosan is egy pár.

Gyerekkori Ambíciók:

Avril gyerekkorában rendőr, később kozmetikus akart lenni. Mariah Careyért és Backstreet Boysért rajongott, és már akkor is imádta, ha a figyelem középpontjába lehet. Ezt leginkább azzal érte el, hogy egy teniszütővel a szoba közepén léggitározott.

Live:

Avrilnek sosincs lámpaláza a koncertek előtt. Csak ül és dumálgat a többiekkel, és amikor szólnak neki, hogy ő következik, egyszerűen felmegy a színpadra, és teszi a dolgát. Fiatal kora ellenére könnyedén hengerli le a világ legnagyobb stadionjainak több tízezres közönségét. Ha nagyon jó kedve van, meglepő dolgokra képes: egy New York-i fellépésén tavaly szeptemberben például annyira fel volt dobva, hogy janet Jacksont utánozva megmutatta egyik mellét a közönségnek. Egy másik alkalommal Hallowenkor pedig a Hooters étteremlánc ruhájában (apró, narancssárga sortban és egy tenyérnyi topban), pincérnőnek öltözve lépett színpadra. (Fellépőruháját egy nappal korábban kérte kölcsön.) Élőben sokszor új oldalairól is megismerhetjük Avrilt, például amikor a dobok mögé ül, és előad egy Blur-számot. Nem ragaszkodik szigorúan az előre megírt koreográfiákhoz, sokat rögtönöz, és a koncertet jelentősen meghatározza, hogy éppen milyen hangulatban van, de pontosan ettől lesz minden alkalom egyedi és megismételhetetlen.

Korai sikerek:

A kis Avril zenei tehetsége állítólag már 2 éves korában is megmutatkozott, amikor édeasanyja énekét hallgatva ő  is gagyogni kezdte a templomi dalokat. Később, tinikorában egy könyvesboltban énekelt countrynótákat gitárkísérettel, itt fedezte fel őt egy menedzser, és hamarosan karrierje is felfele kezdett ívelni. Természetesen ehhez stílusváltásra is szükség volt, hiszen a punk-rock sokkal menőbb, mint a folk, és ezt szerencsére ő is hamar felismerte. 2002-ben jelent meg Let Go című debütáló albuma, amely bombasztikus siker lett.

 

Sztárság: 

Avril New Yourkból Los Angelesbe utazott, ahol összeismerkedett Cliff Magness producer/dalszerzővel, akivel néhány hónap alatt összehozták első albumának anyagát. A Let Go 2002-ben jelent meg. Az album a billboard 8. helyén nyitott, 14 millió eladott lemezt produkált, és 8 Grammy-dijra jelölték. Második lemezét, az Under My Skint Chantal Kreriazuk, Evan Taubenfeld csapatának gitárosával és Ben Moody (Evanescence egykori tagja) segítségével készítette el, Avril ismét hatalmas sikereket könyvelhetett el magának. Avril szakmai presztizsét is nagyban emelte: filmzenéket énekelt (Eragon, Neveletlen Hercegnő 2) fellépett a 2006-os Téli Olimpia záró ceremóniáján, és társszerzőként több más előadó albumán (pl. Kelly Clarkson) is közreműködött. 2007 áprilisában jelent meg 3. nagylemeze a The Best Damn Thing, amelyet családi vállalkozásban Deryck Wibley közreműködésével hozott lére, ami teljes azonban robbanó fordulat Avriltől.Az Album még csak most aratja a sikereket. Modelkedni is próbált, de úgy látszik ez csak átmeneti elmezavar volt:P Avril eddig két filmben kapott kisebb szerepet... de szívesen vállalna komolyabb szerepeket is egy jó filmben, de a zenélés miatt nincs rá ideje. Azonban egy jó forgatókönyv kedvéért megkötné a szükséges kompromisszumokat.

rosa158.gif